Jump to content

Razer egérpad Csodaországból

2015. 05. 22. 12:00

Úgy gondolod, hogy az egérpadodban nincs elég élet? A Razer legújabb darabjával végre feldobhatod unalmas asztalod hangulatát.

A Razer legfrisseb egérpadja igazi színfoltja lesz az asztalodnak. A nemrégiben bejelentett, Firefly-nak elkeresztelt kiegészítő akárcsak névadója, a szentjánosbogár, fényt visz az éjszakába.

Az egérpad nem csak a játékosok igényeinek megfelelő kialakítást kapott, de személyreszabható világítást is, mely nem szimplán a szivárvány hét színében pompázik, hanem 16,8 millió árnyalattal képes elárasztani a szobádat.

Teheted azonban még ennél is izgalmasabbá a fényparádét, hiszen a Firefly szinkronizálható a többi Razer Chroma-címkével ellátott perifériával, mint a Black Widow Chroma, így egy a diszkógömböket is megszégyenítő show-t állíthatsz be rajtuk.

A Firefly sajnos minden kétséget kizáróan egyike a legdrágább egérpadoknak a piacon, ugyanis júniusi megjelenésekor 60 dollár illetve 75 euró lesz az első megrendelhető darabok ára. (Nem tudjuk pontosan, miért drágább az eurós vásárlás.) Amennyiben azonban máris fel vagy szerelkezve néhány hozzáillő perifériával, akkor csak nem hagyod, hogy a kollekcióból pont az egérpadod lógjon ki.

Forrás és fotó: engadget.com és razerzone.com

Írta: Ambróz Nóra