Jump to content

Igazi PC Szentháromság a CyberPowertől

2015. 04. 22. 12:00

Már így is szebbé teheted számítógépedet ívelt monitorokkal és mindenféle külső és belső gépházvilágításokkal, ám akinek ez nem elég, annak is tudunk olyasmit mutatni, amin megakad a szeme. A CyberPower már fogadja a rendeléseket a Trinity kiszállításához.

A Trinity egy igazi különlegesség, mely számítógépes játékokhoz került megalkotásra. A sajátos háromágú felosztásban ugyanennyi részre választották a tervezők az alkatrészeket is, így az egyikben a CPU, egy másikban a Performance (értendő: videókártya, hangkártya stb.) és a harmadikban a Storage, azaz a tárolás kap helyet. A cég szerint a háromság forma egyszerre látványos és praktikus. A különleges szétválasztásnak köszönhetően az alkatrészek nem melegítik egymást, így egy felforrósodott videókártya esetében sem fordulhat elő, hogy mellé sül a processzorod is.

A sorozat legszerényebb tagja a 955 dolláros Trinity 100. Ebben egy AMD A10 processzor, 8 GB RAM, GeForce GTX 750 Ti videókártya és egy tárhely kombó található, mely 120 GB SSD-t és 1 TB winchestert foglal magában.

Ennél azonban sokkal magasabb kategóriákba is eljutnak az előre konfigurált modellek. A kínálat csúcsán már az Intel Core i7 és a GeForce GTX 970 is jelen van, ám rendelhetsz olyan extrákat is, mint a Titan X kártya, ha ragaszkodsz az elérhető legesleghez.

Ez korántsem a legolcsóbb beszerezhető gamer számítógép, ám nem kérdés, hogy mindenki tekintetét sikerül magadra vonzanod, ha magaddal viszed egy LAN-party-ra.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra