Jump to content

Elkeltek a Dota 2 The International 2015 jegyei

2015. 03. 29. 16:00

A Dota 2 kiemelkedő népszerűségét ismerve nem meglepő, hogy a játék legkomolyabb idei rendezvényének, a The International 2015-nek a jegyei mind elkeltek, ám arra talán kevesen számítottak, hogy ennyire pillanatok alatt elkapkodják őket.

A jegyek két fázisban váltak elérhetővé március 27-én. Az első körben mindössze hat percnek kellett eltelni ahhoz, hogy kikerüljön a Sold Out (elkelt) felirat, melyet követően a második menetben négy perc volt már csak szükséges, ahhoz hogy az utolsó darab is elfogyjon.

Mindkét esetben ugyanannyi General Admission jegyet tettek elérhetővé, melyeket 99 dolláros áron szerezhettek be az érdeklődők.

A The International 2015 már az ötödik éve lesz a bajnokságnak, melynek ezúttal a KeyArena ad helyet Seattle-ben, Washington államban augusztus 3 és 8 között.

A jegyeladás már tavaly is nagy siker volt. Akkor azonban még csaknem egy óra kellett ahhoz, hogy az utolsó belépő is gazdára találjon. A döntőt akkor a helyszínen szurkolókon kívül 20 millióan nézték online.

Forrás: vg247.com

Fotó: blog.dota2.com és angrygamer.ru

Írta: Ambróz Nóra