Jump to content

Az Amazon mobiljátékai iOS-re

2015. 03. 07. 12:00

Amikor az Amazon Game Studios tavaly bejelentett egy sor exkluzív játékot mobil készülékekre, azok kizárólag az Amazon saját hardverein voltak elérhetőek. Most azonban úgy látszik igazi pálfordulást láthatunk.

Eldőlt, hogy az Amazon játékai nem maradnak exkluzívak, melynek oka lehet a Fire gyengécske szereplése, így az iOS tulajdonosok is megismerkedhetnek az Amazon game-jei által nyújtott szórakozással.

Egyelőre nincs kiadási dátum, ám már tudjuk, hogy a horrorisztikus Lost Within, a sci-fi kaland Tales from Deep Space, a kísérteties Til Morning’s Light és az arcade puzzler To-Fu Fury mind játszhatóak lesznek az iPhone-ok és iPadek során.

Ahelyett, hogy a szokásos ingyenesen játszható eladási modellt alkalmaznák, mely a játékon belül bombáz mindenféle pénzköltési lehetőséggel, az Amazon játékai egy sajátos prémium kategóriát képviselnek, ám még így is csak 7 dollár körül mozog a legdrágább példány.

A cég a PAX Eastről élőben streameli majd az eseményeket, melyek során többet is megtudunk a játékokról. Amennyiben ez bekövetkezik, frissítjük a cikket.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra