Jump to content

Ikeás bútor-összrakosgató, szimulátor játék

2015. 02. 03. 16:00

Éld át az ikeás bútorok összerakásával járó rémségeket a Höme Improvisåtion játékban, ahol a valós nehézségek mindegyikével szembesülhetsz!

Igaz ugyan, hogy az Ikea mutatós és olcsó bútorokat gyárt, ám emellett nem lehet letagadni, hogy sokaknak gondot okoz a bútorok „csináld-magad” jellege, ugyanis a hazavitt berendezést nem mindig egyszerű összerakni. Ha szeretnéd a bútorszerelés fantasztikus élményét átélni anélkül, hogy újra és újra be kéne szerezned valamit, akkor a Höme Improvisåtion szimulátor játékot pont neked találták ki.

A game-et egy négyfős csapat alkotta, elmondásuk szerint mindössze 48 óra alatt, ám szerintük „ez a legszórakoztatóbb és leghitelesebb kooperatív bútorszerelős játék a piacon”. Mintha a bútorszerelés és a móka nem alkotna már magában egy oximoront…

A játék ingyenesen letölthető Mac-re és PC-re, melyhez mindössze a csapat oldalát kell felkeresned, hogy több órányi frusztráló szórakozást szerezz be magadnak. A játékban még multiplayer lehetőségek is szerepelnek, ha szeretnéd, hogy az élményt némi kölcsönös kiabálás tegye teljessé.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: thestorkburntdown.itch.io és gamespark.jp

Írta: Ambróz Nóra