Jump to content

Gyorsabb és jobb Xbox One kontroller

2015. 01. 29. 12:00

Ha eddig gyakorta tapasztaltad, hogy Xbox One kontrollered véletlenszerűen elveszíti a kapcsolatot, akkor örömödre szolgál majd a hír, hogy a jövőben nem okoz majd gondokat. Legalábbis egy Major Nelson blog poszt szerint közeleg a megoldás.

A legújabb előnézetnek része egy olyan kontroller frissítés, melynek célja lenne, hogy megoldja a stabilitás problémáját, melyet a fogyasztók és az előnézeti program résztvevői is egyaránt jelentettek.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ezzel a bejelentéssel specifikusan a kapcsolat elvesztésére gondoltak-e, ám már többeken érdeklődtek a Microsoftnál további információk után.

Ezenkívül az ígéretek közt szerepel az is, hogy a kontroller ezt követően az eddig megszokott nagyjából öt másodperc helyett, mindössze kettő máspdperc alatt tud majd kapcsolódni az Xbox-hoz. Ez szintén nem csak a türelmetlenek számára jó hír, hiszen így az esetleges kapcsolatvesztés is kisebb gondokat okozna.

Az előnézeti program résztvevői letölthetik a javítást a konzol legújabb frissítésével együtt, melyet követően kontrollerüket a konzolhoz USB-n keresztül csatlakoztatva az utasítások mentén haladva oldhatják meg gondjaik egy részét.

Forrás: engadget.com

Fotó: ign.com és elkjop.no

Írta: Ambróz Nóra