Jump to content

Végre érkezik a Minecraft Windows Phone-re

2014. 12. 15. 14:00

Miután a Microsoft megszerezte magának a Minecraft fejlesztéséért felelős Mojang-ot, csak idő kérdése volt, hogy a legnépszerűbb csupapixel játék megérkezzen Windows Phone-ra is, mely eddig azon kevés platformok egyike volt, melyek kimaradtak a jóból.

Végre elérkezett az idő, hogy Windows Phone készülékeden is minecraftolhass. A mobilra kiadott Pocket Edition a Windows Phone 8.1. operációs rendszeren keresztül lesz elérhető 7 dolláros (1 700 Ft) áron. Ezért cserébe megkapod a Survival módot (gyűjts erőforrásokat és építs menedéket nappal, rejtőzz el a szörnyek elől éjjel) és a Creative módot is. Ez utóbbiban igazán szabadjára engedheted a fantáziádat a rendelkezésedre álló végtelen mennyiségű nyersanyag „kárára”, ráadásul nem csak a képzeleted, de te magad is szó szerint repkedhetsz.

Emellett, ha találsz magadnak pajtásokat a helyi WiFi hálózatban, akkor akár közösen is nekikezdhettek álmaitok monumentális erődjének építéséhez. Az más kérdés, hogy mennyire lehet Windows Phone felhasználó csapattársakat találni.

Forrás: engadget.com

Fotó: nokiarevolution.com és bestwp7games.com

Írta: Ambróz Nóra