Jump to content

Az Alienware játékkonzolja készen áll az invázióra

2014. 11. 24. 16:00

Az gameorientált megoldások egyik elit szállítója, az Alienware ezúttal egy játékkonzollal igyekszik inváziót indítani a pénztárcád ellen. Az Alpha egy igazi TV-központú játék PC, mely ideális megoldás lehet, ha nem szeretnél 2015-ig várni a Steam Machine hivatalos kiadására.

A türelmetlen vásárlókra az Alienware több mint boldogan csap le, melyhez eszköze frissen megjelenő konzolja, az Alpha. Amennyiben van éppen felesleges 550 dollárod azaz 135 000 Ft-od, akkor beszerezhetsz egy igazi nappalibarát Windows PC-t egyedi felülettel, mely arra lett kitalálva, hogy remekül szuperáljon a mellécsomagolt Xbox 360 gamepaddel.

Ennek ellenére ne számíts egy tökéletes, dobozolt Far Cry 4 gépezetre. Noha a rendszer képes számos modern játékot elműködtetni, hála a GeForce GTX 860M videókártyának, mégis az alap meglehetősen szerény lett a Core i3 processzorrral és a mellé járó 4 GB RAM-mal. Ehhez további 500 GB merevlemez jár. Ha ennél többet szeretnél, mondjuk memóriából és tárhelyből, akkor már 700 dollárt kell fizetned (172 000 Ft), sőt ha gyorsabb CPU-ra pályázol, akkor már egészen busás 800 dollárnál tart az ár (197 000 Ft). Ráadásul ebben nincsen benne egy egér vagy egy billentyűzet sem.

Mindent összevetve azonban az Alpha egy megfelelő választás lehet, ha a PS4 vagy az Xbox One valamiért nem nyerte el a tetszésed.

Forrás: engadget.com

Fotó: pcgamer.com és otakugame.fr

Írta: Ambróz Nóra