Jump to content

Őrület a köbön: Goat Simulator MMO

2014. 11. 18. 16:00

World of Goatcraft! A Goat Simulator a hét folyamán ingyenes MMO patch-csel bővül. A kultusz játék ingyenes kiegészítőjének köszönhetően hamarosan mindent megtehetsz, amit egy MMO-ban... egy kecske megtehetne.

A Goat Simulator fejlesztői, a Coffee Stain Studios bejelentése szerint a csodálatos kiegészítő egészen új színt visz a game-be. Az újonnan bekerülő lehetőségek közt szerepel, hogy háborút viselhetsz és csatázhatsz kecske-kecske ellen vagy akár a bárányokat is párbajra hívhatod. A harcos hétköznapokat különböző küldetések sora teszi még érdekesebbé. Emellett újdonság, hogy az MMO-ban indított kecskédnek class-t is választhatsz a következő ötből: Warrior (harcos), Rogue (bűnözőszerűség), Magician (mágus), Hunter (vadász) és... öhm... Microwave (mikrósütő).

A Goat Simulator MMO kiadására már nem kell sokat várni. Előreláthatóan még a héten, november 20-án elérhető lesz a megújult játék, melyet ingyenesen letölthetsz a Steam-en keresztül, amennyiben korábban már megvásároltad az eredeti Windows PC verziót. Később a Goat Simulator MMO elérhető lesz Mac-re és Linux-ra is. Addig azonban be kell érned az egyelőre legújabb, a nyár folyamán kiadott iOS és Android kecskeszimulátorokkal.

http://store.steampowered.com/app/331380/

Forrás: thenextweb.com

Fotó: vg247.com és massively.joystiq.com

Írta: Ambróz Nóra