Jump to content

A YouTube 60fps-sel boldogítja a gamereket

2014. 10. 31. 22:00

Ha eddig problémának érezted, hogy 60 fps-sel játszol, ám rengeteg finomság veszik el ebből, amint a Youtube-on videó formájában megjelenik lenyűgöző szereplésed, akkor igazán örülni fogsz a hírnek, hogy immár a legnagyobb videomegosztó portál is felzárkózott a nagyobb framerate-hez.

Hurrá, a YouTube-on végre elérhetővé váltak a köz számára is a magas fps-sel rendelkező videók, így semmit nem kell, hogy közönséged elmulasszon.

Azt már korábban is tudtuk, hogy ez a feature előbb-utóbb megérkezik, hiszen a 48 és a 60fps támogatását is beígérték az idei év folyamán korábban, a VidCon rendezvényének keretein belül. Azonban, ahogy azt a Kotaku kiemelte, ez az első alkalom, hogy feature elérhetővé válik az átlag, földi halandó számára is.

Az alábbi videón máris legeltetheted a szemed, ám HD-ban kell nézned ahhoz, hogy valóban előjöjjön a 60fps, ráadásul a varázslat csak a Chrome-ban és a Safariban működik. Azoknak, akik a fenti kritériumok valamelyike miatt kimaradnak a jóból eláruljuk, hogy az így látottak selymesen simán, szinte folyósan folyamatosan mutatnak.

https://www.youtube.com/watch?v=_zPm3SSj6W8

Forrás: thenextweb.com

Fotó: twitter.com és fastcompany.com

Írta: Ambróz Nóra