Jump to content

Helyi többjátékos mód az Android game-ekbe

2014. 10. 19. 21:00

Szeretted volna valaha is egyszerűen csak előkapni Android eszközödet és azzal zaklatni az ártatlan járókelőket a környzetedben, hogy játszanak veled? Erre eddig sajnos aligha volt lehetőséged, ám az ígéretek szerint ez hamarosan megváltozik.

Ami eddig például csak a Nintendo DS felhasználóinak kiváltsága volt köszönhetően a cég StreetPass feature-jének, az most megérkezik az Android userjeihez is. A Google okostelefonjai hamarosan új lehetőséggel bővülnek, melyet főként azok fognak értékelni, akik szívesen osztják meg a játék élményét másokkal.

A cég végre egy olyan frissítést adott játékinfrastruktúrájához, mely lehetővé teszi, hogy a game-ekben a fizikális környezetedben lévők valós időben résztvegyenek. Az új többjátékos lehetőség mindaddig adott, amíg a játék a Google saját, házi multiplayer hátterével rendelkezik. Ennek ellenére továbbra sem egészen javasolt, hogy reggel a villamosom a melletted ülő másik álmos egyént kihívd egy párbajra. Noha a dolog mostantól legalább lehetséges.

Forrás: engadget.com

Fotó: aurezr.blogspot.com és gameranx.com

Írta: Ambróz Nóra