Jump to content

CoD PS3-ra és 360-ra, sőt ingyen az új generációkra

2014. 10. 08. 19:00

A Call of Duty idén egy szerény „ajándékkal” kedveskedik mindazoknak, akik konzoljukat a következő generációra szeretnék upgrade-elni. A PS3-ra és az Xbox 360-ra kiadott verziók mellé a csomag tartalmazni fog egy ingyenesen letöltehető megfelelő PS4 és Xbox One változatot is. Lássuk az akció egyéb részleteit.

Az Activision nem szeretné cserben hagyni a Call of Duty rajongók közösségét, így figyelembe veszi kívánságaikat és egy roppant csábító ajánlatot tesz elérhetővé azoknak, akik a konzolok következő generációjára váltanak. Egészen pontosan, ha megveszed a digitálisan elérhető idei Advanced Warfare-t PlayStation 3-as vagy Xbox 360-as verzióját, akkor ingyenesen upgradelheted majd a pakkot egy ugyanilyenre az általad választott konzolcsaládnak megfelelően. Ennek értelmében, ha PlayStation 3-on játszanál a PlayStation 4-es kiadást is letöltheted, ugyanígy az Xbox 360-as is unlockolja számodra az Xbox One verziót (keresztbe azonban nem megy a váltogatás).

Ami emellett még további jó hír, hogy minden kiadás megtartja a maga megfelelő licenszét, így továbbra is játhatsz online a barátaiddal, legyen szó régi vagy új készülékekről. Az ajánlat jövő év márciusában jár le.

Ha pedig emellett még aggodalmaid és kétségeid lennének, akkor azt is eláruljuk, hogy akárcsak a Destiny hasonló akciója keretében, itt is a prémium tartalmak, mint a season pass-ok a játkkal együtt költöznek. Összességében tehát az ajálat kimondottan csábító, hacsak nem tervezted azt, hogy a különkiadású Xbox One-t szerzed be.

Forrás és fotó: engadget.com és forbes.com

Írta: Ambróz Nóra