Jump to content

Ubisoft bejelentés – Assassin's Creed Chronicles: China

2014. 09. 30. 14:00

Végre itt van a várva várt bejelentés: érkezik a legújabb Assassin’s Creed! A rajongók által hőn áhított játékra ugyan még egy kicsit várni kell, ez azonban nem gátolja a lelkes közönséget abban, hogy izgatottan találgasson máris. Lássuk mi az, amit biztosan tudunk az Assassin's Creed Chronicles: China-ról.

Az Ubisoft egy héttel ezelőtt tette meg a nagy bejelentést, miszerint hamarosan elkészül az Assassin's Creed Chronicles: China. A teljesen új, letölthető Assassin's Creed játékba 2.5 side-scrolling gameplay kerül, míg a főszerepben Shao Jun áll. Ezutóbbi nőnemű karakter már ismerős lehet, hiszen korábban a franchise animált filmjében az Assassin's Creed Embers-be már debütált.

Érdekes módon az Assassin's Creed Chronicles: China a Season Pass része lesz a sorban utolsó Assassin's Creed Unity-val, melyben nem csak ez az epizód, de a "Dead Kings" is bennefoglaltatik letölthető tartalomként, ám az Ubisoft szerint a Unity eseményeit követi időrendben. Emellett a Season Pass-ba belefér még három új küldetés a Assassin's Creed Unity-hoz és 30 új tárgy, melyek közt a kiadás napjára limitált exkluzív darab, a Fleur de Lys Sword (kard) is szerepel.

Legjobb tudomásunk szerint ez az első eset, hogy ilyen formában kerül kiadásra a Season Pass, mely előreláthatóan 30 dolláros áron, 7 500 forinton rajtol. Meglátjuk majd, hogy mennyi valóban értékes tartalom kerül a csomagba.

Az Assassin's Creed Chronicles: China és a Dead Kings valamikor 2015 elejétől lesz elérhető (sajnos idén karácsonyra még nem ezt hozza a Jézuska...), addig pedig marad a nyálcsorgatás a hivatalos promó videóra.

https://www.youtube.com/watch?v=Pl5BI9LDChg

Forrás és fotó: nerdist.com

Írta: Ambróz Nóra