Jump to content

Az Xbox 360 még nem halott, sőt

2014. 09. 12. 17:37

Az új konzolgeneráció megjelenésével az elődök általában gyors árcsökkenésbe kezdenek, ami jó hír a vevőknek, aki eddig azért nem vásárolt Xbox 360-at mert túl drága, de nem zavarja, hogy be kell érje egy régi verzióval, annak jó hírünk van.

Az őszi szünetre a Microsoft egy kék színű Xbox 360 csomaggal kedveskedik a vásárlóknak, ami talán az egyik legdekoratívabb kiadás, két kékárnyalattal van kiszínezve és nem csúfítja semmi felesleges minta.

Ez egy különleges kiadás, és csak az amerikai Walmart áruházakban lehet majd megvásárolni. A legnagybb előnye az ára lesz, ugyanis 249 dollárért egy vadiúj 500 GB-os kékszínű X360 konzolt és egy hozzátartozó kontrollert kapunk, de volt hely a csomagban pár játéknak is, név szerint két Call of Duty jár hozzá, a Ghosts és a Black Ops II.

A Microsoftnak lesz egy hasonló árú csomgja a Target boltokban is, amihez 4 GB tárhely és egy Kinect tartozik, ehhez három játékot is adnak, a Kinect Adventures-t, a Kinect Sports-ot és a Forza Horizon-t. Mindkét csomag szeptember 16-án kerül a polcokra, remélhetőleg azért hozzánk is eljut egy-két darab, de az árcsökkenés már nálunk is érezhető Xbox 360 esetében.

Forrás: theverge.com / fotó: theverge.com