Jump to content

Van akinek nem volt elég nehéz a Dark Souls

2014. 09. 10. 15:07

Biztos sokan hallottak a Dark Souls nevű akció-RPG-ről, amely azzal tűnik ki a tömegből, hogy iszonyat nehéz végigjátszani. A japán játék sok-sok összetört kontrollert és billentyűzetet hagyott a nyomában, de akadnak olyan emberek, akik szeretnek kihívásokat állítani maguk elé, ilyen "Bearzly" is, ő egy Rock Band-es gitárral nyomta végig.

Nem tartott túlságosan sokáig a Guitar Hero és társainak tündöklése, de egy kis ideig a hangszer formájú kontrollerek igazán menőnek számítottak a játékos világban, volt dobszerkó, gitár, még kis DJ-pult is járt a DJ Hero-hoz. A lelkesedés lecsengett, de a furcsa perifériák megmaradtak, most már csak arra jók, hogy egy-két elvetemült, mint Benjamin "Bearzly" Gwin arra használja fel őket, hogy normális kontrolleres játékokat játszik rajtuk, csaka kihívás kedvéért.

És mi lehetne nagyobb kihívás, mint a Dark Souls, ami egy legendásan nehéz játék, a legapróbb kis figyelmetlenség, rossz mozdulat a halálunkat eredményezheti. Képzeljük el ezt kontoller helyett egy játékgitáron végigjátszani. Hát Bearzlynek sikerült, ráadásul mindössze 11 órájába telt, ami még tradicionális vezérlővel is elég szép teljesítmény. Innen is gratulálunk neki, csak így tovább!

Forrás: theverge.com / fotó: theverge.com