Jump to content

Tegnaptól nálunk is elérhető az Xbox One

2014. 09. 06. 21:36

Végre kicsiny hazánkban is megvásárolható a Microsoft next-gen konzolja, aminke már épp ideje volt, ugyanis a nagy rivális Playstation 4 már jó ideje elérhető Magyarországon. Nézzük mennyire fogja leterhelni a pénztárcánkat.

Az Xbox One Kinect nélküli verziója 130 ezer forint körüli összegbe kerül, míg a mozgásérzékelővel kiegészített csomagért már 160 ezer forintot kérnek el. A Kinect nélkül egy árkategóriában mozog a Playstation 4-gyel, így tényleg csak a személyes preferencia fogja befolyásolni az eladásokat, nem úgy, mint amikor megjelent a Playstation 3 és aranyárban volt az Xbox 360-hoz képest, majdnem kétszer annyiba került helyenként, ez sokakat eltántoríthatott a vásárolástól akkoriban.

Természetesen játék is jár a One mellé, mindkét csomaghoz jár a FIFA 15, de az alaphoz a Forza 5, a kinecteshez pedig a Dance Central Spotlight kerül a dobozba.

Ez a mostani megérkezés nem azt jelenti, hogy eddig nem lehetett megvásárolni a One-t nálunk, csak most már hivatalos Microsoft garancia jár hozzá, eddig csak a szürkeimportos gépet eladó bolt vállalt felelősséget érte. Idén szeptembertől egyébként 28 egyéb országban is megjelenik hivatalosan az Xbox One, ennek fényében nem is csoda, hogy a PS4 jóval előrébb jár eladások tekintetében, az ugyanis jóval több helyen elérhető vált megjelenése után.

Forrás: index.hu / fotó: index.hu