Jump to content

Új eszközök és 4K támogatás a Photoshopban

2015. 09. 25. 10:00

Ideje piros markerrel megtámadni a naptáradat. Minden évben szeptember közepe-vége fele az Adobe bemutatja az éves Photoshop Elements és Premiere Elements frissítést, mely természetesen idén sem maradt el.

Ebben az évben a 14-es verzió egy sor fogyasztóbarát fotó- és videószerkesztő feature-t tartalmaz a friss bejelentés szerint. Míg az Adobe óvatosan igyekszik finomhangolni a szoftver duó meglévő feature-jeit, addig időnként újabbak is készülnek.

A Photoshop Premiere Elements 14-ben például új eszközöket kapsz, melyek segítenek eltávolítani a kamerát tartó kéz reszketéséből származó homályt egy kattintással és ahogy a cikk képén is látszik, megszabadítják tájfotóidat a nemkívánt ködösségtől.

A Premiere Elements 14 ezt követően alkalmas lesz 4K felvételek nézésére és szerkesztésére, hogy a vakációdról készült videókat tökéletesíthesd.

Amennyiben szeretnéd kipróbálni az app párost, úgy a belépő 150 dollár környékén kezdődik, míg az alkalmazások az év utolsó negyedében válnak elérhetővé. A kezdők számára az ár szignifikánsan alacsonyabb lehet azonban, mint az Adobe robusztus Creative Cloud feliratkozása.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra