Jump to content

5 000 Adobe gyakorlóvideó 70% kedvezménnyel

2015. 04. 24. 10:00

Ha szeretnél elmerülni a grafikus design rejtelmeiben és megismerkedni a webfejlesztés alapjaival, akkor tudunk ajánlani számodra egy kurzust a The Next Web Deals kínálatából, mely minden bizonnyal felkelti az érdeklődésed.

A Train Simple egy olyan az Adobe által is bevizsgált tartalmakat kibocsátó partnere a cégnek, mely immár 5 000 oktatóvideóval büszkélkedhet. Ezek során szakértőktől tanulhatod meg az olyan prémium szoftverek használatát, mint a Photoshop, az Illustrator vagy a Lightroom, miközben megismerkedhetsz az alapvető nyelvekkel is, mint a HTML5, CSS3, JavaScript és a jQuery.

A kurzus nem csak a kezdők számára kínál érdekességeket. Egy sor anyag áll rendelkezésére azoknak, akik már stabil alapokkal rendelkeznek, sőt a hozzáértők is tovább mélyíthetik tudásukat. A videótár emellett rendszeresen új anyagokkal bővül. A rendszer egyik legkomolyabb előnye, hogy autodidakta módon, saját tempódban tanulhatod meg a számodra érdekes részeket, ráadásul közben mobil alkalmazáson keresztül is videózhatsz.

A rendesen 500 dolláros áron kínált élethosszig tartó előfizetés most a The Next Web Deals kínálatában 150 dollár egy rövid ideig, így minél hamarabb érdemes lecsapni rá!

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra