Jump to content

Minden fejlesztőtől jöhetnek az Apple Watch appok

2015. 04. 01. 10:00

Az Apple a mai napon bejelentette, hogy végre minden fejlesztőre kiterjeszti az Apple Watch alkalmazásainak feltöltésére vonatkozó lehetőséget, így már nem csak a kiváltságos appok lesznek jelen az App Store-ban.

Az Apple egy rövid posztban tette közzé az információkat fejlesztői oldalán, melyben arra bíztatta a fejlesztőket, hogy készüljenek és küldjék be WatchKit alkalmazásaikat átvizsgálásra még az április 24-ei hivatalos indulás előtt.

Emellett egy eligazítást is közzétettek, melyet ezen a linken olvashatsz, ha szeretnéd megtudni, hogy mik az alkalmazásbeküldés feltételei és hogyan kerülhet be appod az App Store-ba. A fejlesztők legfeljebb öt screenshotot tehetnek fel alkalmazásukról és be kell küldeniük egy ikont, mely az azonosítást szolgálja és hasonlít a kísérő iPhone applikációéhoz, míg ott meg kell említeni a frissítések jegyzékében, hogy az alkalmazás immár támogatja az Apple Watch-ot.

Az Apple Watch előrendelésére április 10-től lesz lehetőség, míg a készülék maga legelőször április 24-én kerül a boltokba, így ideje megtölteni alkalmazásokkal a virtuális polcokat.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: mashable.com és appleinsider.com

Írta: Ambróz Nóra