Jump to content

Apple Watch fejlesztői kurzus hatalmas kedvezménnyel

2015. 02. 12. 16:00

89%-kal olcsóbban tölthetsz le egy komplex felkészítőkurzust, mely alaposan kiművel minden szükséges területen, ha a hamarosan megjelenő Apple Watch-ra szeretnél alkalmazást írni.

Noha már egy ideje megjelentek a piacon az okosórák, mégis az eddig legjobban várt darab az Apple Watch, mely idén jelenik meg. Noha az óra designja és a az ötlet biztatóan néz ki, mégis valószínűleg a felhasználói felület és a funkcionalitás dönti majd el, hogy az eszköz sokra viszi-e majd.

Most egy nagyszerű lehetőséget szeretnénk bemutatni, mellyel időben elkezdhetsz alkalmazásokat fejleszti az Apple Watch-ra. A Mammoth Interactive kurzusa által megismerkedhetsz a WatchKit alapjaival, mely az Apple eszköze eljövendő órájának alkalmazásfejlesztői számára.

A online leckéket bármikor elkezdheted és saját tempódban tanulhatod meg, hogyan írj alkalmazásokat rekord idő alatt. A kurzusok során egy szakértő, John Bura vezet végig a WatchKit alapjain és magyarázza el öt példaappon keresztül a teendőket.

Az Apple Watch App Builder Course csomagja korlátozott ideig 30 dolláros áron (8000 Ft kb.) érhető el a TNW Deals akciójában.

https://deals.thenextweb.com/sales/apple-watch-app-creation-course?utm_source=thenextweb.com&utm_medium=referral&utm_campaign=applewatchcourse110215

Forrás: thenextweb.com

Fotó: engadget.com és stablekernel.com

Írta: Ambróz Nóra