Jump to content

Ősz elején érkezik a Galaxy Note 4

2014. 08. 08. 22:57

A hivatalos bejelentés után alig két héttel már elkezdik a Samsung Galaxy Note 4 kiskereskedelmi forgalmazását, egészen pontosan szeptember 15-én, ha hihetünk a pletykáknak. Azért a HTC M8 szinte azonnali megjelenésével nem veheti fel a versenyt, de a Samsung tempójához képest igencsak gyorsnak számít.

Néhány napja tudtuk csak meg, hogy a hivatalos bejelentésre szeptember 3-án fog sor kerülni a következő Unpacked Eventen, de a legújabb pletykák szerint azt követőn alig két héttel már a boltokba is kerül a Galaxy Note 4. Ezt egy állítólagos Samsung dolgozó által kiszivárogtatott információkra alapozzák, amik valószinűsítik a szeptember 15-ei negjelenési dátumot.

A Galaxy Note 4 hasonlóan elődeihez egy jó nagy tepsifon lesz, 5.7 hüvelykes képátlójával, amihez egy masszív 1440 x 2560 pixel felbontás tartozik. A telefon lelkét egy 2.7 GHz-es Qualcomm Snapdragon 805 processzor alkotja, 3 GB RAM-mal karöltve. Hátul egy 16 MP-es kamera figyel, az előlapra pedig egy 4 Mp-es egységet szereltek, szóval valószínűleg nem lesz gond a szelfik minőségével. Mindehhez egy 32 GB-os belső tárhely társul. Az egyik legnagyobb újítás a retinaszkenner lesz, mellyel a legbiztonságosabb mobillá válik a Note 4.