Jump to content

Kaját rendelnél, de nem tudod otthagyni a Facebookot? Van egy jó hírük!

2017. 05. 20. 14:58

Manapság sorra jönnek ki a nagyszerű újítások a Facebookhoz. Megújult és kibővült a komment szekció, Instagram értesítéseket fogadhatunk, de említhetnénk az újratervezett közösségi piacteret is, lényeg, hogy mindig van valami új, viszont mostanáig egyik se oldotta meg az élelmezésünket.

Ezentúl azonban akkor se kell majd elhagynunk kedvenc közösségi oldalunkat, ha megéheztünk. Mármint azért nem árt, ha legalább a kaját átvesszük a futártól, de a rendelését intézhetjük majd a nagy kék testvér segítségével. A TechCrunch riportja szerint a következő nagy bumm, amivel a fész le akarja venni a felhasználókat a lábáról, az a kaja rendelési funkció integrálása a mobilos alkalmazásba és a webes felületbe.

Néhányan már fel is fedezték az új funkciót a telefonjukon vagy a számítógépjükön, miközben a közösségi hálón lógtak. Egy kis hamburger ikonról van szó a Facebook weboldalának oldalsávjában.

A hamburger ikonra kattintva azon közelünkben lévő éttermek listája fog megjelenni, amelyek használják ezt a szolgáltatást. Az étterem képére klikkelve tovább fogunk kerülni annak Facebook oldalára vagy rákattinthatunk egyből a kép alatti rendelés gombra, ami egyből a menühöz visz minket. Lesz egy hely, ahova beüthetjük a címünk, hogy bizonyosan a tartózkodási helyünkre legyen kiszállítva a megrendelt étel. A rendszer roppant egyszerű és egyenes. Remek ötlet és a megvalósítás is teljesen rendben van, már csak az a kérdés, hogy mikor teszi minden felhasználó számára elérhetővé a Facebook.

(Forrás: techcrunch.com Kép forrása: pixabay.com)