Jump to content

Egy új és olcsóbb Echo Dot jelent meg a Twitteren

2016. 09. 13. 16:00

Akik figyelik az Amazon Twitterét és pont egy Echo Dot után áhítoznak, azoknak felcsillanhatott a szeme a minap, de az öröm csak egy rövid ideig tartott.

Egy véletlen baki folytán kerülhetett ki információ az Amazon Twitterére egy új és olcsóbb Echo Dot verzióról, de szinte rögtön el is radírozták az egészet. Igaz nem voltak elég gyorsak mert a Recode szemfüles kollégái rögtön rögzítették is a dolgot. Figyelem felkeltés volt csupán vagy valóban érkezik az eszköz és szimplán a marketingesek rontottál el az időzítést az egy jó kérdés. Bár senkinek se akarunk rosszat, de bízzunk benne, hogy az utóbbi, mert az végül is nekünk, felhasználónak jó lenne.

Ha igaz a poszt, akkor érdemes lesz mostanában nyitva tartani a szemünket. Az Alexával támogatott Echo Dot utolsó darabjait júliusban kapkodták el, azóta várunk az utánpótlásra. Amennyiben szeretnénk egyet, úgy most talán újra lesz lehetőségünk beszerezni egyet ebből a spéci kis hangszoróból, méghozzá olcsóbban, csak figyelnünk kell az Amazon hivatalos bejelentését.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: amazon.com)