Jump to content

Jobb letöltés és némítható lapfülek az Opera legújabb verziójában

2016. 02. 03. 10:00
Megérkezett az idei év első stabil verziófrissítése az Opera böngészőhöz számítógépekre. A 35-ős verzió egy erős kezdés, ami rengeteg hasznos és kényelmi funkcióval bővíti a böngésző szoftvert.

Ilyen új funkció például, hogy lenémíthatjuk az egyes lapfüleket egyetlen kattintással. Jobb klikkelve a lapfülre további lehetőségek ugranak elő, például némíthatjuk az összes többi fület is egyszerre, ami rendkívül hasznos, ha egyszerre sok lapfüllel dolgozunk, de nem akarjuk egyesével megkeresni a hangoskodókat.

A másik fontos nagyobb újítás a letöltéskor felugró ablakhoz kapcsolódik. A 35-ős verzióban rengeteg fejlesztésen eset át a külseje és magában a felületben is sokkal könnyebben áttekinthetők a letöltésre került elemek, például rögtön láthatjuk a hozzájuk tartozó letöltési linkeket.

Továbbá a fejlesztők megköszönték a felhasználók visszajelzéseit és ezek alapján létrehoztak egy új alapszekciót az Opera beállításaiban. Mostantól könnyedén megváltoztathatjuk az indulási paramétereket, személyre szabhatjuk a letöltést és a sütik kezelését, valamint a könyvjelző bárt is.

(Forrás: opera.com)