Jump to content

Trónok harca flippergépként?

2016. 01. 10. 10:00

A Stern Pinball cég visszatérő vendége a CES rendezvényeknek. Évről évre megjelennek, hogy bemutassák a legújabb flippergépeiket. Ezúttal egy Trónok harca témájú gépet hoztak magukkal.

A Trónok harca nem csak George R. R. Martin nagysikerű regénysorozata, nem csak a valaha volt egyik legnépszerűbb amerikai televíziós fantasy sorozat, amelyet a HBO készített, de egyben egy olyan név is, mely szinte bármilyen más termékhez kapcsolva eladhatóbbá teszi azt. A Stern Pinball is a Trónok harca sikerét igyekszik meglovagolni legújabb flippergépével. Persze tekintve, hogy a CES színhelyéül Las Vegas szolgál, nem különösebben lepődne meg az ember, ha találkozhatna egy Trónok Harca félkarú rablóval is valahol.

A Stern Pinball honlapja szerint a Trónok Harca flippergépük Pro (5995 dollár), Premium (7595 dollár) és Limitált (8795 dollár) kiadásban érhető el. Minden játékos választhat, hogy a Stark, a Lannister, a Greyjoy, a Baratheon, a Martell vagy a Tyrell ház zászlaja alatt kíván csatába szállni. A játék célja természetesen uralni a hét királyságot, így akit nem riaszt el a gép borsos ára az már bele is vetheti magát a hatalomért folyó küzdelembe a Stern Pinball gépével.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József

(Forrás: engadget.com)