Jump to content

A Bethesda a saját platformjára tartogatná a Fallout 76-ot?

2018. 08. 08. 04:12

Nem tegnap volt az a nap, amikor a Bethesda eldöntötte, hogy saját platformot indít, de eddig nem sok valódi próbálkozást láttunk a népszerűsítésére. Talán majd most.

Hamarosan sokkal csábítóbb lehet a játékosok számára, hogy a Steam, a Battle.net meg a jó ég tudja mi mellé, feltuszkolják a gépükre még a Bethesda kliensét is. Ennek a hírtelen jött, korábban nem tapasztalt késztetésnek pedig nem más lesz az alapja, mint a Fallout 76, ami ha igazak a hírek, akkor csak a Bethesda.net applikáción keresztül lesz indítható, már legalábbis a béta.

Mérget még ne vegyünk rá. Nem a Fallout 76 lenne az első játék, aki otthagyja a Steamet, mint platformot (hello Fortnite), s vélhetően nem is az utolsó, de a Bethesda eddig nem tett ilyet. Sőt, ami azt illeti, hosszú vonakodás után, de még a Fallout Shelter is kijött Steamre. Az előzmények tehát nem arra utalnak, hogy a Bethesda távolodna a Steam platformjától, ellenben a Fallout 76 béta GYIK már másról árulkodik.

A Fallout 76 béta GYIK-ben, arról olvashatunk, hogy a játék bétája csak a Bethesda.net-en lesz elérhető.  A játékot előrendelők is ide szóló bétakulcsot kapnak majd, amivel már októbertől meg is kezdhetik majd a tesztelést. A végleges játék pedig november 14-én fog megjelenni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)