Jump to content

Overwatch – ÚJ szezon, új lehetőségek

2018. 01. 01. 17:04

Az új év első napján nem csak a tavaly megtett fogadalmak élesedtek, de az Overwatch nyolcadik kompetitív szezonja is, méghozzá néhány meglehetősen pozitív változással egyetemben.

Kiégtél már teljesen az Overwatch kompetitív részétől, mert folyamat totál eltérő színtű játékosokkal dobot össze a rendszer, akik azt se tudták merre vannak arccal? Semmi gond, itt jön a nyolcadik szezon, hogy ezt az egész eddigi förtelmet a feledésbe küldje. Korábban már ebben a cikkünkben részleteztük az új szezonnal érkező főbb változtatásokat a kompetitív rendszerben ezért ezt nem követnénk el újra, de azt kiemelnénk, hogy bizony az SR távolság limitálása a csapattagok között már nagyon esedékes és kívánatos változtatás volt. Ez viszont nem minden. Mint mindig, most is minden legalább a szezon besorolóit lejátszó játékos különféle szezonális jutalmakra is jogosult.

Ilyen szezonális jutalomként szerezhető meg egy spray és egy player icon, továbbá minden platform (PC, PS4, XO) top 500 játékosa egy extra animált spray-t kap a szezon végén. Nyílván utóbbi apróság csak a legeslegjobb játékosoknak jár, de CP-t most is gyűjthet mindenki a hőn áhított arany fegyver kinézetekért.

(Forrás: www.vg247.com Kép forrása: www.vg247.com)